Afyonkarahisar’da Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı « Afyon Haber TV

25 Nisan 2024 - 04:21

Afyonkarahisar’da Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı

Afyonkarahisar’da Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı
Son Güncelleme :

06 Kasım 2023 - 8:47

42 views

Afyonkarahisar’ın merkeze bağlı Anıtkaya köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin önünde seyreden araca arkadan çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında önünde seyreden araca arkadan çarpan otomobilde 2 kişi yaralandı.

Kaza, merkeze bağlı Anıtkaya köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.Z., idaresindeki 15 ACF 353 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak önünde seyreden M.Ö., yönetimindeki 43 DR 448 plakalı araca arkadan çarptı. Kazada Y.D. ve A.K., yaralandı. Yaralılar çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansları ile hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.